fbpx

Контакти


Създадохме марката UVClean с цел да отговорим на нуждата на пазара от качествени решения за дезинфекция и стерилизация на помещения.
Събрахме екип от най-добрите български инженери в областта на оптичното производство, лъчението, електрониката и механиката, за да реализираме продукти, които да отговарят на нуждите на всеки един клиент.
Ние сме насреща в намирането на индивидуално решение – от защитата на Вашия дом, до дезинфекция на офиси, промишлени предприятия, до създаването на т.нар. „чисти стаи“ в болнични помещения и лаборатории.
Създаваме модерни модулни решения, които да покрият всички изисквания на дейността на нашите клиенти, като ги оборудваме с допълнителни екстри като сензор за движение, отдалечено управление чрез wi-fi, мобилен app или дистанционно.
В нашата страница можете да намерите няколко базови модели бактерицидни лампи, но на Ваше разположение са нашите инженери, които ще разработят индивидуален проект за Вас според бюджета и спецификата на Вашите нужди.
UVclean е гаранция за български продукт с най-високо качество, сигурна техническа поддръжка, създаден с внимание към всеки един детайл и гарантиращ Ви перфектна хигиена и спокойна работна среда.Свържете се с нас, като попълните формата за контакт:


    Контакти:

    Тел.: 0882 955 005
    Email: sales@uvclamp.bg
    Адрес: Област София, гр. София 1379, ул. Гюешево 83А
    Булдекор ООД